FB pixel
Dynamon SR31

Adalékszerek

Dynamon SR31

Dynamon SR31

32 000 Ft+ ÁFA / db.1 280 Ft+ ÁFA / l
Kiszerelés: 25 l/db.Készleten: 4 db.

Módosított akrilát polimer bázisú folyósító adalékszer alacsony víz/cement tényezővel készített, és képlékenységét sokáig megőrző transzportbetonhoz.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

A Dynamon SR31 különösen a transzportbeton-gyártás céljaira ajánlott, illetve mindenütt, ahol a keverővíz mennyiségének jelentős csökkentése mellett szükséges a mechanikai szilárdság gyors elérése a kezdeti kötési szakaszban. A Dynamon SR31 ezen kívül a képlékenység hosszú ideig tartó megőrzését garantálja bármely konzisztencia osztály esetén, a finomszemcse részek integrációs hatásával akkor is, ha a környezeti hőmérséklet magas. Ugyanis a Dynamon SR31 megkönnyíti a beton szivattyúzhatóságát akár nagy távolságokra és alacsony cementtartalom esetén is. Teljesítményjellemzői különösen alkalmassá teszik öntömörödő betonok készítésére is. A Viscofluid SCC vagy Viscofluid SCC/10 viszkozitás-módosító adalékszereket is szükséges alkalmazni a Dynamon SR31 mellett, hogy akár igen magas terülési mérték esetén se lépjen fel a szegregáció, és megmaradjon a keverék homogenitása. Felhasználáskor adja a Dynamon SR31-et közvetlenül a keverékhez a beton minden összetevőjének (cement, adalékok, töltőanyagok és víz) beadagolása után.

A Dynamon SR31 legfontosabb felhasználási területei transzportbeton gyártásában:

  • nagy mechanikai szilárdságú és a képlékenység hosszú ideig megtartó betonok;
  • EN 206-1 besorolási osztály szerinti vízzáró és tartós betonok gyártása;
  • öntömörödő és hosszú eltarthatóságú betonok.


Adagolás

0,7-1,7 liter minden 100 kg cementhez hagyományos betonok, vagy a finom szemcseméretű (0,1 mm-nél kisebb) összetevőkhöz öntömörödő betonok esetén.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

A Dynamon SR31 vizes oldat, mely tartalmaz (formaldehid-mentes) akril polimereket. A polimerek hatékonyan diszpergálják a cementrészecskéket, és megkönnyítik a cement első hidratációs termékeinek lassú kialakulását.

 

ÖSSZEFÉRHETŐSÉG MÁS TERMÉKEKKEL

A Dynamon SR31 adalékszer összefér a speciális betonok készítésére szolgáló más termékekkel, és különösen a következőkkel:

  • Viscofluid SCC/10 vagy Viscostar 3K viszkozitásmódosító adalékszerekkel öntömörödő betonok készítéséhez;
  • Mapeplast SF mikro-szilika por bázisú, por alakú adalékszerrel (szilárdság, vízzárás, tartósság szempontjából) “kiemelkedő minőségű” betonok készítéséhez;
  • Expancrete térfogatnövelő-szerrel zsugorodáskompenzált betonok készítéséhez;
  • különféle mészkő és más természetű töltőanyagokkal öntömörödő betonok és minden más, ilyen töltőanyagokat igénylő betonok készítéséhez;
  • A DMA és Mapeform Eco formaleválasztókkal a betonok kizsaluzásához;
  • Mapecure családhoz tartozó párazáró szerekkel, amelyek védik a nem zsaluzott betonszerkezeteket (padlózatok) a keverővíz gyors elpárolgásától.

Termékleírás

Teljesítmény nyilatkozat

Biztonsági adatlap