Rólunk

Rólunk

Bemutatkozik a szalerositesubeton.hu csapata

Csapatunk tagjai már több, mint 10 éve elkötelezett hívei a betonok szintetikus szálakkal való erősítésének. Érdeklődésünknek köszönhetően az évek alatt sokat fejlődtünk mind a tervezés, mind a betontechnológia területén. Mi nem csak a szálakat, hanem a technológiát is forgalmazzuk!

 

 

Dr. Juhász Károly Péter

tartószerkezeti vezető tervező és szakértő, betontechológus szakmérnök, a JKP Static Kft ügyvezetője

Szintetikus szálerősítésű betonokból doktorált a Budapesti Műszaki Egyetemen, tagja a fib nemzetközi betonszövetségnek, ahol a szálerőstésekkel foglalkozó munkacsoport tagja. Hazánkban az első komolyabb szintetikus szálerősítésű projekt vezető tartószerkezeti tervezője (Szeged, villamospálya). A Műszaki Egyetemen adjunktus és laborvezető volt, majd megalapította saját beton laboratóriumát, ahol tovább folytatja kutatásait a szintetikus szálerősítésű betonok területén.

Dr. Juhász Károly Péter
Veres Boglárka

Veres Boglárka

Árajánlat - számla - szállítás - logisztika és minden egyéb ügyben Ő a megfelelő személy, akit keresni kell. Elkötelezett a zöld gazdaság és a fenntartható fejlődés mellett, alacsony szénlábnyom iránti érdeklődése vezette a szintetikus szálerősítésekhez, így csatlakozott csapatunkhoz.